PSO trede 3 – Sociaal ondernemen

Officieel erkenning en de hoogste trede behaald

Van Aarle Vastgoedonderhoud PSO

Wat is volgens ons sociaal ondernemen?

Welke definitie verstaat van Aarle onder Sociaal ondernemen? Dat is het nemen van de verantwoordelijk naar mens, maatschappij, milieu en de wereld wanneer het gaat om leefbaarheid en welzijn voor nu en in de toekomst.

Zoeken naar meetbaarheid om nog meer te verbeteren

Ondanks dat we nog steeds zoekend zijn hoe we meetbaar bijdragen aan de leefbaarheid en welzijn, vinden we de opgave die we ons hebben opgelegd, vertaald in het beleid van de onderneming, belangrijk en waardevol.

De hoogste PSO trede

Het behaalde PSO certificaat trede 3 is aantoonbaar het bewijs dat we in het kader van het doelgroepenbeleid, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en leerling schilders een volwaardige positie bieden in onze onderneming. Het zijn de eerste stappen in het sociaal ondernemen.

Kwaliteit van leefbaarheid en welzijn

Leefbaarheid en welzijn zijn afhankelijk is van de keuze van de mensen. Keuzes over hoe we met de maatschappij, mens en de wereld omgaan. Het is verrassend te bemerken dat we nu meer en meer in staat blijken te zijn een bijdrage te leveren aan die bewustwording.

Focus op duurzaamheid

We ervaren, dat in onze onderneming steeds meer wordt stilgestaan bij de inkoop van minder milieubelastende producten en materialen. De focus in allesomvattende zin is meer en meer gericht op duurzaamheid.

We overleggen over sociaal inkopen met het accent op circulariteit met opdrachtgevers en leveranciers.

Social Return of Investment

Het PSO certificaat draagt bij aan onze positionering bij opdrachtgevers die Social Return of Investment hanteren als maatschappelijk speerpunt.

  • Resultaatgericht Samenwerken met WonenBreburg in Tilburg

Schilder dagelijks onderhoud

september 21st, 2021|0 Reacties

Schilder dagelijks onderhoud Fulltime vacature in Tilburg Wat ga jij doen? Als schilder dagelijks onderhoud houdt jij je bezig met korte en afwisselende schilderopdrachten voor onze opdrachtgevers in de

  • ETZ overeenkomst tekenen

Overeenkomst ETZ

september 15th, 2021|0 Reacties

ETZ Tilburg en Van Aarle Vastgoedonderhoud tekenen overeenkomst! Dat is goed nieuws voor het leerlingsprogramma 𝗘𝗧𝗭 𝗧𝗶𝗹𝗯𝘂𝗿𝗴 𝗲𝗻 𝗩𝗮𝗻 𝗔𝗮𝗿𝗹𝗲 𝗩𝗮𝘀𝘁𝗴𝗼𝗲𝗱𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗵𝗼𝘂𝗱 𝘁𝗲𝗸𝗲𝗻𝗲𝗻 𝗼𝘃𝗲𝗿𝗲𝗲𝗻𝗸𝗼𝗺𝘀𝘁! 𝗘𝗿𝗶𝗸 𝗔𝗿𝗸𝗲𝘀 𝘃𝗮𝗻 𝗵𝗲𝘁 𝗘𝗹𝗶𝘀𝗮𝗯𝗲𝘁𝗵 –