Vacature Calculator

Fulltime vacature in Tilburg

Calculator planontwikkelaar vacature

Functieomschrijving

Heb jij oog voor alle wensen en eisen van de klant? Ben je niet bang om advies te geven aan klanten en collega’s? En weet je daarnaast je oog voor detail te tonen? Dan ben jij de calculator waar Van Aarle Vastgoedonderhoud naar op zoek is! In ons familiebedrijf zal jij je zeker thuis voelen door de korte lijntjes die er tussen alle collega’s zijn. Sociaal en persoonlijk samenwerken staat hoog in het vaandel en gaat hand in hand met het leveren van kwaliteit.

Functie-inhoud

Bij Van Aarle Vastgoedonderhoud verzorg je samen met je collega’s op het bedrijfsbureau de calculatie en werkvoorbereiding en ben je de schakel tussen voorbereiding en uitvoering. Je bent van A tot Z betrokken bij de realisatie van onderhoudsprojecten. In je actieve en klantgerichte werkwijze ben je dagelijks bezig met werkmethoden en kostprijsberekeningen. Resultaat gericht samenwerken, berekenen en bespreken van scenario’s en meer-jaren onderhoudsbegrotingen zijn je op het lijf geschreven. Een aantal taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen zijn:

  • Het maken en opstellen van de technische en economische calculatie
  • Het adviseren en ondersteunen van de Manager Vastgoedonderhoud bij het beoordelen en aanpassen van samenwerkingsovereenkomsten en calculaties
  • Deelnemen aan de interne en externe projectevaluaties in samenwerking met de Manager Vastgoedonderhoud en de opdrachtgever
  • Het uitvoeren van de inspectie (nulmeting) en de tussentijdse keuringen van de projecten

Persoonlijke kenmerken

Herken jij jezelf in onderstaande? • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (in staat om te luisteren en te signaleren) • Je bent zowel kwaliteitsgericht als ontwikkelingsgericht • Je hebt oog voor detail • Je beschikt over een goed analytisch vermogen

Functie-Eisen

  • Kennis van het eigen technische vakgebied en kennis van wiskunde op MBO-niveau (MBO4)
  • Kennis van werkmaterialen en ondergronden, relevante softwarepakketten, logistieke processen en data-analyse
  • Kennis van de risicobereidheid van de onderneming en de doelstellingen inzake projectmanagement
  • Kennis van arbo-, milieu- en veiligheidswetgeving
  • Beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

We bieden:

Naast een prettige werksfeer kennen wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar ook bieden wij vastigheid. Je hebt de mogelijkheid om in de toekomst onze collega voor langere tijd te worden. Dat is namelijk waar wij naar op zoek zijn. Verder zijn zaken als vakantiedagen, salaris en werk gerelateerde zaken als een werktelefoon, goed geregeld.

Bedrijfsprofiel

Van Aarle Vastgoedonderhoud is een familiebedrijf dat werkzaam is in het werkgebied wat ligt tussen de steden Breda, Eindhoven en Den Bosch. We hebben ons de afgelopen jaren sterk ontwikkeld van een traditioneel / inspanningsgericht schildersbedrijf naar een resultaatgericht vastgoedonderhoudsbedrijf. Kenmerk van ons bedrijf is dat we werken vanuit vertrouwen. Er wordt veel ruimte geboden voor het ontwikkelen van zelfstandigheid en het nemen van verantwoordelijkheid. Als planontwikkelaar ga je op ons kantoor in Tilburg in een team nauw samenwerken met de directie, de manager vastgoedonderhoud en de manager realisatie.

Solliciteren

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Stuur dan je curriculum vitae begeleid met een motivatie naar onze afdeling HRM, Van Aarle Vastgoedonderhoud B.V., t.a.v. V. van Aarle, Jules Verneweg 13, 5015 BD in Tilburg of per mail naar info@vanaarlevastgoedonderhoud.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met V. van Aarle.

Projecten van Van Aarle Vastgoedonderhoud

Renovatie op RGS basis2020-06-25T10:58:01+02:00